Удосконалення економічних відносин на ринку продукції садівництва - Корнієнко, Г.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є удосконалення економічних відносин на ринку продукції садівництва на основі аналізу динаміки змін кількісних параметрів садівництва, оцінки його сучасного стану, аналізу реформування садівницьких підприємств і оцінки ефективності їх виробничої діяльності.