Постмодерністські тактики текстотворення - Монахова, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Актуальність цієї розвідки зумовлена активним розвитком лінгвістики тексту й потребою нових підходів до визначення типів текстів і дискурсів. Об’єктом дослідження є постмодерністська стратегія текстотворення в українській мові, а предметом – деякі з основних тактик цієї стратегії. Мета роботи – виявити суто лінгвістичні прикмети постмодерністської стратегії текстотворення.