Соціологія релігії у пошуках теоретико-методологічних орієнтирів: український контекст - Іванкова-Стецюк, О.Б. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2011)
У статті Іванкової-Стецюк О.Б. «Соціологія релігії у пошуках теоретико-методологічних орієнтирів: український контекст» аналізуються перспективи розвитку та розширення теоретико-методологічної бази соціології релігії у відповідності до соціальних запитів сучасного українського суспільства та пропонуються варіанти гармонізації простору емпіричних досліджень соціально-релігійних процесів та явищ. Ключові слова: соціологія релігії, теоретико-методологічна база, емпіричні дослідження.