Доведення існування півобертових Т-факторизацій повного графа порядку N=20 - Петренюк, Д.А. (Теорія оптимальних рішень, 2010)
При доведенні існування півобертових Т-факторизацій графа Kn для будь-якого півсиметричного дерева порядку n=20 використовується поняття правильної нумерації дерева порядку n=10, тобто такої нумерації його вершин, за якої довжини всіх ребер (що обчислюються як абсолютні різниці номерів кінців ребра) є різними і складають послідовність натуральних чисел 1, 2,…, n–1.