Система численного прогноза погоды WRF-Украина - Гузий, А.М.; Ковалец, И.В.; Кущан, А.А.; Железняк, М.И. (Математичні машини і системи, 2008)
Представлена програмна система чисельного прогнозування погоди WRF-Україна. Обчислювальним ядром цієї системи є модель чисельного прогнозу погоди нового покоління WRF. Розроблений комплекс програмних засобів включає автоматизовані засоби візуалізації результатів розрахунків та їх статистичної обробки і уточнення з використанням нейромереж і даних вимірювань.