Имитационное моделирование вероятностных характеристик функционирования железнодорожной сети - Максимей, И.В.; Сукач, Е.И.; Гируц, П.В.; Ерофеева, Е.А. (Математичні машини і системи, 2008)
Запропоновано використовувати комплекс iмiтаційних моделей залiзничної мережi, яка функцiонує в умовах випадкових дiй, для знаходження iмовiрносних характеристик обслуговування транспортного потоку при умовi виконання плану формування составiв.