Моделювання процесу пошкодження матеріалу при повзучості з накладанням додаткової високочастотної циклічної складової - Ясній, П.В.; Галущак, М.П.; Федак, С.І. (Проблемы прочности, 2003)
Розроблено модель динамічної повзучості, яка враховує зміну пошкодження матеріалу і дозволяє прогнозувати залежність деформації динамічної повзучості від параметрів навантаження.