Побудова ітераційних формул для розв’язування систем диференціальних рівнянь з використанням розвинення функцій за нев’язками - Теслер, Г.С.; Гелемб’юк, Р.В. (Математичні машини і системи, 2009)
У статті розглядається метод побудови ітераційних формул для наближення систем диференціальних рівнянь. Метод побудований на основі технології розвинення функцій за нев’язками. Наведено приклади застосування описаного методу до поширених жорстких систем диференціальних рівнянь.