Методи оцінки корозійної утоми сталей та сплавів - Похмурський, В.І.; Хома, М.С. (Проблемы прочности, 2004)
Проведено дослідження корозійно-утомного пошкодження нержавіючих сталей і сплавів на ранній стадії руйнування. Представлено аналітичні залежності між границею корозійної утоми пасивованих сталей і електрохімічними параметрами на стадії зародження тріщини.