Математичне моделювання стаціонарного теплопереносу в процесах в процесах випікання тонких плоских циліндричних тістових заготовок - Громик, А.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2010)
Розглянуто математичну модель стаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских циліндричних тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз стаціонарних температурних полів для нагрівальної плити і заготовки з точки зору забезпечення більшої рівномірності нагріву за різними напрямками із врахуванням частотних характеристик нагрівання.