Застосування найкращої чебишовської апроксимації для моделювання деяких фізичних процесів - Каленчук-Порханова, А.О.; Вакал, Л.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2010)
У статті розглядається застосування найкращої чебишовської апроксимації для розв’язування систем несумісних лінійних рівнянь та крайових задач математичної фізики.