Аналіз стійкості керованих електромеханічних систем за їх інтегральними моделями - Федорчук, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2010)
Приводяться способи дослідження стійкості керованих електромеханічних систем за їх інтегральними моделями.