Інтегральні моделі ірраціональних та трансцендентних ланок - Іванюк, В.А.; Тихоход, В.О.; Протасов, С.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
У статті розглядаються типові ланки об’єктів з розподіленими параметрами та їх інтегральні моделі. Побудовано програмні модулі за допомогою квадратурних методів і на основі обчислювальних експериментів досліджено ефективність даного підходу.