Моделювання дифузійних процесів в неоднорідних середовищах з м’якими межами методом гібридного диференціального оператора Бесселя—Лежандра—Фур’є на сегменті полярної осі - Конет, І.М.; Ленюк, М.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
Методом узагальненого скінченного гібридного інтегрального перетворення типу Бесселя—Лежандра—Фур’є зі спектральними параметром одержано інтегральне зображення аналітичного розв´язку задачі дифузії на трискладовому сегменті [0, R3] полярної осі в припущенні, що межі середовища м’які по відношенню до відбиття хвиль. Моделювання дифузійних процесів виконано за допомогою гібридного диференціального оператора Бесселя—Лежандра—Фур´є.