Формування нелінійних динамічних моделей газотурбінних силових установок при розв’язанні задач параметричної ідентифікації - Горошко, І.О.; Павленко, В.Д. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
У статті розглянуто проблеми формування динамічних моделей газотурбінних силових установок, перш за все нелінійних, та основні аспекти розв’язання задач ідентифікації параметрів таких моделей.