Концептуальные графы и семантические сети в системах обработки естественно-языковой информации - Палагин, А.В.; Кривой, С.Л.; Петренко, Н.Г. (Математичні машини і системи, 2009)
У роботі розглянуто підхід до адаптації відомих описів концептуальних графів стосовно візуалізації формалізованого подання природничо-мовних висловлювань для флективних мов.