Методика визначення вимірності та похибки рішення системи лінійних рівнянь математичної моделі випадкового сигналу лінії зв’язку системи охорони військових та інших важливих об’єктів - Бєлявін, В.Ф. (Математичні машини і системи, 2009)
У статті розглянута методика визначення вимірності та похибки рішення системи лінійних рівнянь математичної моделі адитивної суміші корисного та завадового сигналів системи охорони військових об’єктів, при яких забезпечується коректне визначення параметрів корисного сигналу.