Критерії формування спектральних каналів для реалізації багатоканальних методів термометрії випромінення - Гоц, Н.Є. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
В статті запропоновано критерії формуванні спектральних каналів для реалізації багатоканальних методів термометрії випромінення. На формування вихідного сигналу окремого спектрального каналу термометра випромінення впливають спектральна чутливість, потужність сигналу та особливості методу вимірювання, тому пропонується систему критеріїв розділити на три групи згідно цих ознак.