Василь Васильович Скопецький (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2010)
4 вересня 2010 р. вітчизняна наука зазнала важкої втрати. На 67 році життя відійшов у вічність член-кореспондент НАН України, доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач відділу Інституту кібернетики ім. В. М. Глушкова НАН України Василь Васильович Скопецький — знаний фахівець у галузі автоматизації розрахунку складних задач фізики і техніки, математичного моделювання і слідження процесів у неоднорідних середовищах.