Ланцюгово-дробовий метод розв’язування лінійних інтегральних рівнянь Вольтерри II роду - Іванюк, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
У статті розглядаються ітераційні методи розв’язування лінійних інтегральних рівнянь Вольтерри ІІ роду. Для збільшення швидкості збіжності ітераційних процесів запропоновано ланцюгово-дробовий метод розв’язування інтегральних рівнянь. Ефективність запропонованого методу перевірено на обчислювальних експериментах.