Властивості умовних лінійних процесів та їх застосування в прикладних задачах математичного моделювання стохастичних сигналів - Фриз, М.Є. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
Охарактеризовано умовний лінійний випадковий процес, зображуваний як стохастичний інтеграл від випадкової функції за процесом із незалежними приростами. Отримано вирази для моментних функцій процесу, показано умови, за яких він буде стаціонарним у широкому розумінні, а також періодично корельованим випадковим процесом.