Analytical method of forming integrated dynamic models and their software implementation - Sytnyk, O.O. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
У представленій роботі розглядається інтегральний метод динамічного моделювання об'єктів. Запропонований метод має велике значення і дозволяє розв’язувати широкий клас задач математичного моделювання, які можуть бути описані інтегральними рівняннями. Цей підхід дозволяє використовувати нові чисельні алгоритми для вирішення багатьох традиційних проблем за допомогою комп'ютерного моделювання. Розроблене універсальне програмне забезпечення для розв'язання інтегральних рівнянь в MATLAB.