Чутливість до технологічних похибок систем оптимального керування синхронним двигуном з постійними магнітами - Мороз, В.І.; Болкот, П.А.; Снітков, І.Ф.; Снітков, К.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
У статті проведено аналіз впливу на системи оптимального керування синхронними двигунами з постійними магнітами технологічних похибок, якіз'являються у процесіїх виготовлення.