Метаболізм 3-лауроїлокси-7-бром- 5-(о-хлор)феніл-1,2-дигідро-3H-1,4-бенздіазепін-2-ону in vitro - Кравченко, І.А; Ларіонов, В.Б.; Радаєва, І.М. (Досягнення біології та медицини, 2008)
Мета цієї роботи полягала у вивченні процесу гідролізу лаурилового ефіру 3-гідроксифеназепаму в умовах in vitro. Було показано, що в умовах in vitro лауриловий ефір 3-гідроксифеназепаму піддаєтьсяферментальному гідролізу. Різну швидкість цього процесу в органах і тканинах можна пояснити різницею вмісту в них гідролітичних ферментів.