Новий метод розв’язування задачі про призначення - Недобачій, С.І.; Гвоздик, Д.М. (Математичні машини і системи, 2010)
Запропоновано новий метод та відповідний йому алгоритм розв’язання задачі про призначення, який при великій розмірності задачі є більш ефективним порівняно з алгоритмом угорського методу.