Динаміка вмісту цАМФ у еритроцитах крові хворих на хронічний гепатит В - Совірда, О.С.; Сервецький, К.Л.; Герасименко, О.А. (Досягнення біології та медицини, 2008)
У роботі висвітлені результати обстеження 160 хворих на хронічний гепатит В обох статей, у яких визначали вміст цАМФ у еритроцитах крові. Внаслідок проведених досліджень встановлено, що хронічний гепатит В призводить до підвищення вмісту цАМФ у еритроцитах крові. Глибина виявлених змін залежить від віку хворих.