Стан системи антиоксидантного захисту в організмі щурів за умов дії простих поліефірів - Наконечна, О.А. (Досягнення біології та медицини, 2009)
Вивчали стан системи антиоксидантного захисту в умовах перорального впливу простих поліефірів на організм щурів. У дозі 1/100 ДЛ50 ППЕ призводили до ініціації та активації системи АОЗ, а у дозі 1/10 ДЛ50 — до виснаження антиоксидантної системи.