Комплексне лікування хворих на гіперактивний сечовий міхур після оперативного втручання з приводу генітального пролапсу - Шостак, М.В.; Петровський, Ю.Ю. (Досягнення біології та медицини, 2010)
Проведено дослідження ефективності використання агоніста δ- та µ-опіоїдних рецепторів Далагіну у 25 хворих із гіперактивним сечовим міхуром після оперативного лікування генітального пролапсу. Застосування Даларгіну у цій групі хворих спричинює статистично вірогідні стійкі позитивні зміни показників якості життя (OAB-Q, SF-36) і збільшення функціонального об’єму сечовипускання.