Отримання антитоксичних антитіл до кон’югованих ентеротоксинів Escherichia coli - Сухарєв, Ю.С.; Гужвинська, С.О. (Досягнення біології та медицини, 2011)
Методом афінної адсорбційної хроматографії за допомогою імуносорбента на основі гаптену з гіперімунних антитоксичних сироваток крові кролів і молозива 1-го надою корів, вакцинованих кон’югатом ентеротоксинів Escherichia coli, виділені антитоксини. Отримані антитіла мали високу специфічність, що дає підставу використовувати їх при конструюванні тест-систем для ідентифікації ентеротоксигенних E. coli, при діагностиці колібактеріозу сільськогосподарських тварин.