Клінічно-морфологічні зміни репродуктивної системи у жінок, хворих на туберкульоз - Клічук, Р.В.; Польова, С.П. (Досягнення біології та медицини, 2011)
У статті наведені дані обстеження 45 пацієнток репродуктивного віку, хворих на вперше виявлений туберкульоз легень. Проведено аналіз морфологічних змін ендометрія залежно від активності специфічного ураження. Виявлено зв’язок між туберкульозним ураженням легень і функціонально-морфологічними змінами ендометрія.