Корекція серцево-судинного ризику та покращання якості життя у хворих з остеоартрозом при метаболічному синдромі - Єфременкова, Л.Н.; Клочко, В.В. (Досягнення біології та медицини, 2012)
Вивчали вплив на серцево-судинний ризик та якість життя комплексного лікування з включеннямфізичних навантажень у хворих з остеоартрозомколінних суглобів при метаболічному синдромі. Виявлено, що включення в комплексне лікування дозованої лікувальної ходьби протягом 6 міс. призводить до корекції серцево-судинного ризику та покращання якості життя у цієї категорії хворих.