Ісламський банкінг та його фінансові інструменти в контексті концепції потенційної моделі фінансової системи - Чугаєв, О.А.; Чередниченко, А.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Стаття присвячена особливостям розвитку ісламської моделі фінансової системи в сучасному світі. Аналізуються цілі,аргументи на користь та проти впровадження ісламського банкінгу й використання ісламських фінансових інструментів. Розглядаються перспективи появи ісламських фінансів в Україні.