Англосаксонська модель капіталізму та економічний розвиток Європи - Кузнецов, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Проаналізовано вплив англосаксонської моделі капіталізму на розвиток європейської континентальної моделі; визначено особливості та ризики трансформації європейської економічної системи господарювання під впливом неоліберальної парадигми.