Система прийняття рішень щодо управління персоналом великих підприємств готельного господарства - Лобанова, В.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті запропоновано новий методологічний підхід до реалізації економічного механізму формування та управління персоналом підприємств готельного господарства на основі класичних задач дослідження операцій і систем управління.