До концептуалiзацiї фiлософiї сучасного українського мистецтва - Власенко, С. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Рецензія на книгу: Личковах В. А. Дивосад культури: Вибрані статті з естетики, культурології, філософії мистецтва. - Чернігів: РВК «Деснянська правда», 2006. - 160 с.