Бiографiя письменника у компаративному вимiрi - Жовтані, Р. (Сiверянський лiтопис, 2007)
У даному дослідженні ми відтворюємо та порівнюємо біографічні факти життя відомого поета, перекладача та літературознавця Освальда Бурггардта (Юрія Клена), подані як українськими, так і німецькими вченими, порівнюємо різні версії його життєпису.