Сутність та рівень взаємодії секторальних промислових політик Євросоюзу - Мачок, Є.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Автором проаналізовано сутність та рівні взаємодії секторальних промислових політик Європейського Союзу в умовах глобальних викликів. Зроблено оцінку рівня промислової спеціалізації в ЄС.