Нарощування конкурентоспроможності вітчизняної продукції на умовах членства України в СОТ - Мельник, Я.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Стаття висвітлює ключові моменти конкурентоспроможності вітчизняних підприємств в умовах членства України в СОТ, перспективи та проблеми розвитку у глобальному економічному просторі.