Особливості комунікаційної політики авіакомпаній - Маліношевська, К.І. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто особливості комунікаційної політики авіакомпаній, запропоновано інструменти з її розробки та вдосконалення. Показано, що кожна авіакомпанія володіє певними особливостями, тому тільки ретельно продуманий комплекс заходів, який враховує всі умови, у яких функціонують авіакомпанії, буде найбільш ефективним.