Економічні засади відтворення водних живих ресурсів - Вдовенко, Н.М. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Висвітлено ключові питання державного регулювання відтворення водних живих ресурсів. Розкрито механізм комплексної дії риборесурсного циклу з урахуванням структури аквакультури. Проаналізовано економічні проблеми проведення селекційно-племінної роботи в рибництві.