Кредитно-інвестиційний портфель банків та його вплив на фінансування інвестиційних проектів в Україні - Ляхова, О.О.; Шокало, Т.П. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Автори статті досліджують проблеми формування банківського кредитно-інвестиційного портфелю в Україні. З цією метою проаналізовано стан банківського кредитно-інвестиційного портфелю в Україні та досліджено його вплив на фінансування інвестиційних проектів.