Класифікація побутових відходів як передумова ефективності їх рециклінгу в Україні - Довга, Т.М. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто умови використання понять «побутові відходи», «рециклінг» та «обробка» побутових відходів, які існують у законодавстві України. Проаналізовано підходи до класифікації твердих побутових відходів і поділу їх на види. Обґрунтовано доцільність удосконалення класифікації побутового сміття.