Проблеми вдосконалення економічного механізму управління природоохоронною діяльністю - Аніщенко, В.; Бобришева-Шкарлет, Т. (Сiверянський лiтопис, 2007)
Метою статті є визначення й обґрунтування основних умов досягнення економічно доцільного й еколого-збалансованого механізму збору та використання ресурсних платежів, а також певних інструментів економічного механізму управління природоохоронною діяльністю підприємства.