Напрями оптимізації джерел фінансування малобюджетних інвестиційних проектів - Стефанович, Є.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Стаття присвячена проблемам фінансування малобюджетних інвестиційних проектів. Визначено критерії та обгрунтовано напрями оптимізації фінансування малобюджетних інвестиційних проектів.