Методичний інструментарій дослідження трудового потенціалу в розрізі його компонентної структури - Гринкевич, С.С. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто окремі методи дослідження трудового потенціалу та обґрунтовано доцільність їх застосування при дослідженні його компонентної структури.