Розрахунок залишкової довговічності елементів конструкцій в середовищі водню - Андрейків, О.Є; Гембара, О.В. (Проблемы прочности, 2006)
Запропоновано алгоритм для визначення залишкового ресурсу елементів конструкцій з тріщинами (водневий двигун і реактор гідрокрекінгу нафти) за одночасної дії на них водневмісного середовища та тривалого механічного навантаження.