“Жду Вас, зная ежегодный Ваш приезд в свой уголок”. Листи художника Костянтина Власовського до Миколи Сумцова - Побожій, С.І. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
Публікація двох листів К. Власовського до відомого етнографа М. Сумцова дозволяє розширити знання про коло інтересів художника та показує небайдужість митця до проблеми збереження пам’яток старовини на Слобожанщині.