Львівський процес ОУН 1936 р. у рецепції газети “Новий час” - Цецик, Я.П. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
За матеріалами газети “Новий час” розглядаються судовий процес 1936 р. проти керівництва ОУН на західноукраїнських землях та його наслідки для українського національно-визвольного руху.