Архивное студенческое дело Дмитрия Дмитриевича Плетнева (1871-1941) - Васильев, К.К. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
За неопублікованими матеріалами студентської справи Д.Д. Плетньова розглядаються окремі факти його життя, навчання та професійної діяльності.