Внесок Олександра Грушевського у розвиток української біографістики першої третини ХХ ст. - Шихненко, І.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
Висвітлюються життя і наукова діяльність українського історика Олександра Грушевського. Аналізуються його біографічні роботи.